ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΚΟ&# (Paperback)

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΚΟ&# By Παναγι&#97 Cover Image

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΚΟ&# (Paperback)

$41.49


Difficult to Find

Το Ultimate Korean Vegan Cookbook: 100 Flavorful and Healthy Recipes είναι ο τέλειος οδηγός για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις πλούσιες γεύσεις και τα συστατικά της κορεατικής κουζίνας με μια υγιεινή πινελιά. Σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής, θα βρείτε 100 νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για vegan που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την πραγματική ουσία του κορεάτικου φαγητού διατηρώντας παράλληλα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ακολουθούν πέντε βασικά οφέλη αυτού του βιβλίου μαγειρικής


1. Ποικιλία συνταγών Το βιβλίο μαγειρικής περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα συνταγών, από παραδοσιακά κορεάτικα πιάτα όπως bibimbap και japchae, έως σύγχρονες vegan ερμηνείες κλασικών κορεατικών γεύσεων. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ με τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει αυτό το βιβλίο μαγειρικής.

2. Διατροφικές πληροφορίες Όλες οι συνταγές περιλαμβάνουν διατροφικές πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την ημερήσια θερμιδική σας πρόσληψη. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να πάρετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες και να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.

3. Εύκολες συνταγές Κάθε συνταγή στο βιβλίο μαγειρικής είναι απλή και εύκολη στην εφαρμογή, με οδηγίες βήμα προς βήμα και σαφείς εικόνες. Είτε είστε έμπειρος μάγειρας είτε αρχάριος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε λαχταριστά κορεάτικα vegan πιάτα σε χρόνο μηδέν.

4. Χρήση αυθεντικών συστατικών Οι συνταγές σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής χρησιμοποιούν αυθεντικά κορεάτικα υλικά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις αληθινές γεύσεις της κορεατικής κουζίνας. Η χρήση αυτών των συστατικών κάνει επίσης τα πιάτα πιο θρεπτικά και νόστιμα, καθώς δεν περιέχουν συντηρητικά και πρόσθετα.

5. Υγιεινά και γευστικά Οι συνταγές σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής είναι ταυτόχρονα υγιεινές και γευστικές, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να ζήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να θυσιάζει τη γεύση. Χρησιμοποιώντας φρέσκα λαχανικά, όσπρια και μπαχαρικά, κάθε συνταγή είναι γεμάτη μ.

Product Details ISBN: 9781783571932
ISBN-10: 1783571934
Publisher: Not Avail
Publication Date: March 3rd, 2023
Pages: 232
Language: Greek, Modern (after 1453)